Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns smärta...

Det finns smärta...

och det finns rå iskall genomträngande smärta...

som förstör en människa...




Bunden vers (Haiku) av Casca
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-04-30 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca