Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökes...

En blodtörstig kvinna
I sina bästa år

Berusad av liv
Och giv

En kvinnlig Dylan
Och du blir min





Fri vers av Neal
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-05-01 00:02



Bookmark and Share


  kärleksbarn
oh, av någon anledning så ryser jag av denna
(bra rysningar!)
I like!
2007-05-02

  Scalebag
En shidorei-Dylan..!
2007-05-01

  Anders P VIP
du gör dig för konkreta bilder. när din drömkvinna kommer ser hon inte ut som du tror, Hon kommer att öppna dina ögon för något du inte ens kunde föreställa dig.
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal