Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ......


ta en fika med dig
gå på bio med dig
bjuda dig på picknick
skicka små söta SMS till dig
vara din diskare i ditt kök
ge dig blommor
bjuda dig på middag
ha en mysig hemmakväll med dig
ge dig frukost på sängen
tala om hur vacker du är
tala om hur mycket jag tycker om dig
blöta ner dig med mina glädjetårar

vara din kudde
vara din värmefilt
vara ditt kramgosedjur
vara din turturduva
vara ditt favoritdjur

låta mina ögon fastna på dig
lyssna på dig när du pratar
prata med dig
sitta och hålla dig i handen
hålla om dig
värma dig
vara hos dig
vara ditt stöd
torka dina tårar
vara dig trogen
förgylla din vardag
ha dig i min vardag

Jag vill så mycket

Jag vill skriva denna dikt till dig




Fri vers av Svante
Läst 661 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-01 01:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart och vackert, tack för läsningen
2007-05-03

  Carola Jeryd
Det vackraste jag läst på länge!
Måste vara vårfrun som fått ditt hjärta att sjunga så här.
Fatastiskt flyt i denna text och så kärlekshyllande rakt igenom.
En vilja av guld!
Kramiz
2007-05-01

  nattig
Oh shit! Du måste vara en prins, hi hi. En sån karl vore inte helt fel *ler*.
2007-05-01

  Last Word Spoken
Ah, helt betagen av denna underbara dikt.

Vill du vara min också!? :)
2007-05-01

  Manal
en helt underbar dikt. !!
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante