Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett envist försök! Som jag fick ge upp... och nu har jag till slut sytt in mina byxor!


Hålet

Jag hittar inte hålet!
Hjälp var är det???
Det var där i går
och i förrgår.....
Jag kan ana det men bara suddigt

Har det grott igen?
Kanske damm?
kanske spindelväv?
Eller har det krympt och försvunnit?
Jag försöker och försöker men kan inte komma in.
Hamnar fel hela tiden.
Envis och försöker igen och igen.

40 plus...
Vad vore livet utan läsglasögon?




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-05-01 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen