Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder som lever kvar

tiden går

år efter år

och med tiden glömmer man

delar som hänt.

 

Men vissa stunder

bär man med sig

och  de lever kvar

till man själv går bort.

 

Det är de stunder

som etsat sig fast

av bra

eller dåliga anledningar.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-05-01 12:12



Bookmark and Share


  aPorcupine
Så sant! Har längtat efter att få läsa en bra dikt som handlar om det här ämnet. Du beskriver mycket bra!
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson