Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker för mycket

Varför skriker mitt inre av tomhet ibland?
Jag är ju lycklig!

Varför känns min säng så tom och kall på kvällen?
Jag vaknar ju varje morgon och är lycklig för att det INTE ligger någon där som jag vill ha iväg.

Varför känner jag mig ibland så ensam?
Jag är ju lycklig och fri.....

Varför blir jag ibland så förbannat pilsk?
Jag vill ju ändå inte ha ett one-night-stand.

Varför gråter jag ibland?
Jag vill ju bara skratta!

Varför tänker jag så mycket över huvud taget?
Det är ju skönare att tömma huvudet i alltet.




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-05-01 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen