Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sensuellt erotisk


Härliga behag

Du är vacker som en dag
vilka härliga behag.
Ja, jag får ju nästan slag
när jag nu i dig tar tag,
Brösten ligger tungt i hand
allt har du nu satt i brand.
Nu vi stärker våra band
i vårt eget kärleksland.

Du är vacker som en dag
vilka härliga behag,
Jag för dig ju är så svag
när vi träffas du och jag.
Höftens runda mjuka sväng
putar upp ifrån vår säng.
Som en vacker sommaräng
vilken härlig god terräng.

Du är vacker som en dag
vilka härliga behag,
Nu så har jag på förslag
att det skapas en ny lag.
Att precis varenda man
sådan kvinna alltid fann,
som jag funnit nu minsann
ja så vacker skön och grann.

Du är vacker som en dag
vilka härliga behag,
Jag nu kryssar runt ett tag
uti i din arkipelag.
Sedan dyker jag rakt i
i ditt varmaste parti.
Oh min käresta ami
Bara du och jag, just vi.




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-01 23:28



Bookmark and Share


  Neal
Ja du kan känna dig lycklig:)
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg