Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta dagen för vad den är

igår var stressig

förgår jobbig,

men idag

är allt som det ska

och imorgon

kan bara bli bättre.

 

ta dagen för vad den är

häng inte upp dig på detaljer

då fastnar du i igår

och glömmer morgondagen.

 

inget blir sämre

allt blir bara bättre

om du ser problemen

för vad de är

och ser ljuset i morgondagen.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-05-02 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson