Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar

 

Jag skrek
rakt ut
i förtvivlan

Ur smärtan
i min själ
kom svaret

Jag slogs av
ensamheten
i ekot

 




Fri vers av Anna H
Läst 534 gånger
Publicerad 2007-05-03 16:16



Bookmark and Share


    Linda_00
woho! Otroligt bra skriven. Suveränt slut =)
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H