Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite dagdrömmeri och tillagda ord..


God Ängel vs Helgon = Ingen vinnare

Alla säger att du ska vara vitklädd
Ha en gyllena gloria
Varmt leende
Varm välkomnande famn
Och stora vit-ljusblåa vingar

Vem har bestämt att det ska vara så
Varför kan det inte vara tvärtom
Har någon värkligen sett en \"ängel\"
Hur vet man att någon är ett \"helgon\"

Helgonen ska ha gjort storslagna saker
Kämpat för \"rättvisan\"
Trott på det goda
Och gjort allt för sitt land

Varför kan ett helgon inte vara lite ego
Måste han/hon bara tänka på andra
På sitt land
Och på sina fränder
Vem har bestämt det
Det undrar jag

Änglar är falska
De finns aldrig när man behöver en
Och de finns när man inte behöver dem
Dessutom vem har bestämt deras utseende
Alla människor är olika
Gäller inte det änglar också

Månag dagdrömmer om sina beskyddare
Men jag drömmer inte
Jag vet

Mörkklädd
Uppochner vänt kors
Svart hår
En mörk aura
Kolsvarta vingar
Och svarta moln svävar ovanför

Kanske inte idealet för en skyddängel
Men han är MIN ängel
Min vän
Min älskade
Och han finns alltid där för mig

Jag skulle aldrig byta ut honom
Inte mot någon eller något
Han är min spegelbild
Vi har samma själ


Han och jag




Min svarta skyddsängel..




Fri vers av Nattens barn
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-04 15:30



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
Det är rätt! Om det är din ängel sår är det, även om annorlunda! Annorlunda är bra och jag gillar dikten! Ironiskt att han har satanismens symbol och kallar sig ängel, men varför inte?
Kanske en sån där Fallen ängel en del pratar om!
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn