Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som kom upp i huvudet..


PÅ HELVETETS ELDAR!!

På helvetets eldar
Vill jag dansa
Genom helvetets eldar
Vill jag springa igenom så fort jag kan
På helvetets eldar
Vill jag leva

Dansa en dans med Djävulen
Försöka springa ifrån värmen
När det är den jag vill ha mest
Hypnotiseras av eldens magiska lågor
Inse att på helvetets eldar
Vill jag dö

Bäras av demoner
Genom helvetets eldar
I en svart klänning och med vit hud
Svarta rosor som vilar i min famn
Och den svarta paraden som sjunger för mig
Om liv och död

Bli \"välsignad\" av Lucifer
Den ledanade fallna ängeln
Som varit min vägvisare och stöd
Min vän och min fiende
Min kärlek och mitt hat

Men mest av allt innan jag dör..
Vill jag dansa en sista dans


På helvetets eldar!!




Fri vers av Nattens barn
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 15:09



Bookmark and Share


  Darkness
bra!
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn