Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD, JAG GÖR SLUT!!

Gud..
Vi pratar aldrig längre
Gud..
Du torkar inte längre bort tårarna
Gud..
Varför har du inte tid för mig?
Gud..
Minns du mig över huvud taget?
Gud..

Det var så länge sen vi hade ett seriöst samtal
Det var ett tag sedan du hade tid för mig
Gud..
Vad har hänt?
Varför har vi glidit isär?

Det kan ha delvis varit mitt fel
Men du ska ha den största \"äran\"
Du är precis som alla andra killar
I början ska du visa upp din skapelse
Sen hittar du en ny
Men du överger mig inte riktigt
Bara psykiskt

Låt mig psyka dig lite Gud
Jag vill inte vara den sårade
Jag tänker inte låta dig ha sista ordet


Så Gud..





JAG GÖR SLUT!!




Fri vers av Nattens barn
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-09-01 15:56



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
Jag vet inte riktigt varför, men tonen i texten får mig att le.
Lite komiskt antar jag, eftersom jag inte tro på Gud, gjorde nog slut med honom för länge sen.
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn