Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en låt jag har skrivit, har tänkt det så att en tjej ska sjunga den som en rockballad P.S. Vet att min engelska suger ;P


Where is my guarding angel

I don\'t know
If someone out there
Is watching over me
If Someone\'s thinking on me
And if someone do
I don\'t know who or where he is

Where is my guarding angel
Where is you my prince charming
Where is my hero
Where is my soldier
I need a guarding angel
When I\'m feeling
That I\'m going down to hell

I need someone to hold me tight
Someone who will protect me
Someone who will save me from the dragon
A hero
Who will save a maiden in distress
Can someone tell me
Where my guarding angel is

Where is my guarding angel
Where is you my prince charming
Where is my hero
Where is my soldier
I need a guarding angel
When I\'m feeling
That I\'m going down to hell

Can someone help me
Can someone come close into me
Where is my guarding angel
When I\'m feeling most exposed
When I\'m feeling so lonely
If someone just could tell me
That my guarding angel is somewhere out there
I need him with me now
I need him more then ever

Where is my guarding angel
Where is you my prince charming
Where is my hero
Where is my soldier
I need a guarding angel
When I\'m feeling
That I\'m going down to hell

Oh, where are you my angel
I need you now or never
Will my life end up like this
Please show yourself to me
Where are you my guarding angel
Isn\'t is supposed that you will protect me
I really don\'t understand
How you can call yourself by an angel

I need a guarding angel
Right here beside me now
When I\'m feeling that I\'m going down hell

Where is you my prince charming
Who will wake me up from my sleep
Where is you my hero
Who will save me from the dragon
Where is you my shining knight
Who will take me with you on your nobel steel

Where is you my guarding angel
Who will save me from the Devil
Who will protect me from all evil in this world
Who will lead me up to heaven

Who will save me, from myself

Where is you...

...my guarding angel





Fri vers av Nattens barn
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-08-25 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn