Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är vad jag känner..


VÄGRA!!

Visst..
Jag beundrar det som händer i Burma
Jag hoppas att allt slutar bra etc..

Men va fan ska hända?!!
Vad spelar det för roll om vi har en röd tröja på oss.
Knappats något lär hända,
och varför bryr vi oss egentligen

Kalla mig egoistisk och va fan ni vill
men jag har det bra
Varför ska jag bry mig om vad som händer mil bort
Sverige låtsas bry sig om andra
När vi egentligen bara vill visa hur bra vi själva har det

Jag kommer inte kritisera er som har en röd tröja 28 september
Jag respekterar ert beslut


Jag kommer iallafall att bära svart
Och visa min sorg över er hopplöshet




Fri vers av Nattens barn
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-27 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn