Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den när Rut blivit överkörd, men jag har en känsla av att det är något mer med, fast jag påstår att det bara är ord.


Ett fotografi?

Ett fotografi?
Är det allt som finns kvar,
tusen minnen och en flod tårar
jag skulle kunna dränka mig i?
Det finns inget mer nu,
än askan av en dröm
- du är ett fotografi
ett minne
och jag är en akvarellmålning
där färgerna inte kan
bestämma sig
om de ska vara harmoniska
eller visa min sorg...
Och det är något som viskas tyst i vinden
mitt namn,
men det är bara jag som hör.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-02 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril