Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ond cirkel


De mobbade.

De mobbade henne
för att hon aldrig var på skolan
för att de mobbade henne.

De mobbade henne
för att hon aldrig vågade prata
för att det mobbade henne.

De mobbade henne,
kanske för att de mådde dåligt,
bland annat för att de mobbade henne.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-05-02 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril