Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för längesen.


Fast mark.

Om man går
hur kan man veta var fötterna landar?
Vill så gärna veta
vad som finns framför.
Det kan vara en uppförsbacke
följd av ett stup.
Eller en raksträcka
med kurvor efteråt.
Vad det än är så
vill jag
utan att sjunka ner
gå på
fast mark




Fri vers av nattfjaeril
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-05-02 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril