Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oväntat slut


Min älskade vän

Min älskade vän min längtan är stor.
Kom snart igen kom dit du bor.
Jag längtar till dig, jag längtar till dig.
Kom nu till mig, kom nu till mig.

När du lämnade allt då blev det så kallt.
Till skogen du for, du var utan skor.
Vad gjorde du där, en kärleksaffär?
Allt jag har kvar, det halsband du bar.

Nu undrar ju jag vareviga dag.
Om felet var ditt eller var mitt.
Du bara försvann, du var ju så grann.
Du var ju så dum, jag blev ju helt stum.

Vad är det jag ser, någon som ler.
Emot mig du går i smutsiga spår.
Oj vad du skräms, nu tror jag skäms.
Min hund och min vän, du kom ju igen




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-05-03 15:22



Bookmark and Share


    sunnanvind
Där skulle jag bli riktigt rädd! Har 2 som är mig väldigt kära...Gullig dikt om vännen din!
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg