Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valborg

 


Nu är våren här

Vi bränner allt gammalt
det som var dött

Ser det nya födas
om och om igen

Nu börjar livet

Timglaset har vänts
ger oss en ny chans

Blås liv i glöden
och värm vinterkalla fingrar

Hälsa våren med sång

 




Fri vers av Anna H
Läst 529 gånger
Publicerad 2007-05-04 07:42



Bookmark and Share


  aftermath
anbefalles!
tjusigt
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H