Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min mobil

 


I min mobil
finns ord till tröst
till uppmuntran
att skratta åt

en och annan dikt
skriven av min hand

Där finns nummer
till vänner och bekanta
en möjlighet
till mänsklig kontakt

 




Fri vers av Anna H
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-05-08 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H