Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strimma av ljus

Den sega hinnan
har brustit

syre strömmar in
vädrar ut unken lukt

en strimma av ljus
letar sig fram

grumlig blick
börjar klarna

snart kan jag
andas

och kanske
så småningom

se




Fri vers av Pica pica
Läst 317 gånger
Publicerad 2004-02-05 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica