Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi får ej fler bördor än vi kan bära


Vandrare i livet

På de stigar som känner oss har vi vandrat du och jag.

Fastän vandringen har bitvis varit mödosam och svår.

Så tror jag att våra "guider" leder oss rätt genom livet.

Ger oss just de prövningar som vi ändå klarar av.

Kraften har vi inom oss den som förlöser det svåra
och ger glädje istället.






Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-05-03 21:35



Bookmark and Share


  ettjag
gud är min guide, han leder mig på rätt väg genom livet. Härligt att läsa! :)
2007-05-03

  prinscess VIP
jo glädjen finns ofta
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP