Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknar..


Saknad ikväll, jämt

Jag vill bara inte sakna dig ikväll
För en gångs skull bara vara
Vi två
Inte en, inte fyra, inte fem
Två

Dina händer som smeker min kind
Dina ögon som glittrar
Ditt hjärta som slår
Varje dag
Känns som evigheter
Utan din själ
Dör min

Jag vandrar runt med ett tomt skal
Tills den dagen
Du kommer och återupplivar
Ett, två, tre, fyra
Puls!




Fri vers av Linda_00
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-05-03 22:05



Bookmark and Share


  ettjag
den här gillar jag:)
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Linda_00