Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Ibland när jag går ut i världen vill jag att det ska regna.
Bara för att jag ska få gå in o lägga mig i min soffa igen.
Ibland när jag ska gå ut så regnar det.
Antingen är jag glad, eller så är jag inte alls glad.
För ibland så kan det vara så att jag inte vill att det ska regna.
Min mamma säger att jag ska klä mig efter regnet.
Nej, jag menar efter vädret.
Men varför ska jag lyssna på min mamma.
När jag ändå inte vill gå ut i regnet.




Fri vers av Linda_00
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-05-18 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda_00