Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar som drömmer

Är dina drömmar vackrare än mina?
Tänker du på ett annat sätt än vad jag gör?
Varför skulle det vara så att vi alltid tänkte annorlunda?
Vad kan det bero på?
Att du drömmer dig lägre bort än vad jag gör.
Allt är funderingar som egentligen är
för klena för att kunna bli en hel fundering.
Allt vi tänker på betyder ingenting längre.
Vi sover oss igenom våra dagar, till platser där vi redan varit.
Bara för att få se.
Få se allt det vackra, bort från en trist och grå vardag.

Jag vet att du tänker. Haha.
Du tänker jämt.
Det gör inte jag. Jag är bara en struntprat som de säger.
Jag vet att ibland måste man tänka.
Det går inte att sluta helt och hållet.
För jag vet att Du betyder.
Betyder.BETYDER. Lalalalalllaaa..

Varje dag som går, blir tiden allt längre.
Därför kan jag ibland förstå varför du drömmer.
Jag kan faktiskt tänka mig att drömma ibland.
Kanske för att jag har en tro på att någonting kan hända.
Kanske att du blir lite mer, sådär SYNLIG.
Att du drömmer om mig, och skulle jag då drömma om Dig?
Tror du på att det kan vara sant?
Om du gör det så gör jag det med.

Kom till mig.
Jag gör Dig HEL igen... Ja.




Fri vers av Linda_00
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-09 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda_00