Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatuerad

När du går
Gråter min själ
När du kommer
Flyger min själ

Tilsammans
Om vi bara är
Vi behöver inte vara
Ur din vidöppna mun
Kommer dina ord

Mina uteblir
Långt nere i halsen
Din blick suger blodet
Ur mitt hjärta
Sår

Du i min hjärna
Kretsar i kretlopp
Stora asteroider susar förbi
Bländad av din skönhet
Som tatueras
Av din kärlek




Fri vers av Linda_00
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-05-10 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda_00