Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång i tiden

Det kanske var en dröm.
Den dagen du hoppade
Fram mot bryggan i hamnen
Då när DU sa att solen inte skulle skina något mer
För att alla strålar skulle ta slut
Drömmar är bara drömmarl
Men FAN vad det kan vara underbart

Det blev ALDRIG som du trodde
Strålarna tog inte alls slut
Det enda som tog slut
Var glassen på kiosken

Jag drömmer
Varje dag
Om att den dagen DU sa
Att det skulle bli vi

Några år senare
Sa du att det hade blivit ett hål inne i ditt hjärta
Men jag kunde inte förstå
Att det var mitt fel

Så jag tog upp min väska och gick
Precis som du gjorde
EN GÅNG I TIDEN




Fri vers av Linda_00
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-05-21 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda_00