Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För stjärnor som vi

När världen ser bort och ingen hör på,

då lyser solen i nattens platå.


Lyser vår väg och skapar en sång,

då vi alla får glömma hur det var en gång.


Igår är borta, det finns bara Nu,

ta vara på tiden, våga vara Du.


Dansa och lev som ett nattens liv,

gör dig fri, det största av kliv.


Ta vara på mörkret, det enda som är sant,

livet är kort, gå bort från din kant.


Älska din nästa, gå ej förbi,


livet är kort, för stjärnor som Vi.




Fri vers av Elisabeth Olsson
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-05-04 00:31



Bookmark and Share


  KLANG
Dina texter är underbara=)
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Olsson