Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta...


~~ Förlorat ~~

Mitt hjärta gråter av sorg,
Men mina ögon är torra
Min hjärna säger åt mig att skrika,
Men munnen är tyst.
Känner sorgen komma som vågor på ett stormigt hav,
känner mig själv falla ner i deppritionens djup,
Finner ingen botten
Sorgen tar över min själ,
Tär och gnager sönder hela mitt väsen.
Tankar som snurrar,mörka som natten,
Ångest fyllda,elaka och fylda med hat.
Sårad som ett rådjur,
Skjutet och lämmnad i ett dike att dö
Tittar på hjärtat som ligger där i bitar,
Trampad,spottad,kränkt sårad och hånad,
Främst av allt..
Tillit till andra förstörd..

Vet inte vad jag ska göra,
Vart jag ska ta vägen,
Hur ska jag kunna få tillbaka det jag förlorat.....

Mig själv.....




Fri vers av Evica
Läst 602 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-06 11:11



Bookmark and Share


  Bella
känner igen vart enda ord.
2005-03-31

  Jasmine
den är så bra. den är verkligen sann, känslorna i den, du har beskrivit det så bra! speciellt den biten med rådjuret..så klockren
2005-03-15

  Cattis Rönn
tillbaka till sig själv...men jag lovar man gör det med tiden...Bra skrivet!
2005-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Evica
Evica