Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta,kärlek


~~ Det enda jag vet ~~


vad ska jag göra,
vart ska jag ta vägen,
Smärtan du orskar bara sprider sig,
Blir bara starkare och starkare,
Hur ska jag leva utan dig,
Hur ska jag leva med dig,
vad ska jag ta mig till när jag inte
får se ditt vackar ansikte var dag,
Hur ska min själ få ro
utan din röst var natt.
Lycklig ja vad är det.
jag vet inte längre vad det är,
Mitt inre är bara svart kaos,
Det ända jag vet e att jag alltid kommer
att tillhöra dig,
mitt hjärta är ditt och min själ får du göra som du
vill med
Även den är din
Det enda jag vet är att
Jag kommer alltid att älska dig
Tills den dan mitt hjärta står still.............................




Fri vers av Evica
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-03-06 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evica
Evica