Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte Gud

Snälla du,
kan du sluta
plåga mig
med dina frågor

Jag förstår,
att du vill
ha svar
men tids nog så kommer det med

Blir arg på dig,
och dina tusen frågor
som är omöjliga att svara på
för det är ingen som har svaret

Du lägger dina frågor
hos mig
och hoppas de får ligga kvar där
å att jag hittar en lösning

Herregud kvinna!
vad tror du att jag är,
mer än en människa kanske?
Gud eller?






Att ställa sådana frågor... det gör man inte




Fri vers av Ms_Malin
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-05-04 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin