Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten bit

En liten bit
är borta

En liten bit
är kvar

Jag går här och leter
för att finna svar

Men hur det nu går
så vet jag att :

En liten bit
på vägen

har jag kommit
där jag går...





Fri vers av Ms_Malin
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 15:24



Bookmark and Share


    *Zenobia*
det är gott så...att ta en liten bit i taget...inte mer än att man fortfarande orkar stå upp...

att stanna upp på vägen man går och låta kropp och tanke vila...
2007-11-06

    söötsnö
gillar den här! men
tycker du kan ta bort
\"där jag går\" det tynger ner texten lite,
men det är din text och du bestämmer=)
toppen hursomhelst!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin