Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt och stjärnklart

Den dagen jag mötte dig
då var himmelen mörk och svart

Efter ett tag så ändrade den färg
det blev ljusare

Men så en dag
hände något

Himmelen var igen mörk och svart
men denna gången lyste mina tårar som stjärnor




Fri vers av Ms_Malin
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-12-14 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin