Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min innersta hemlighet

Min innersta hemlighet
fick du veta

Ingen annan fick höra

Jag trodde du lyssnade
och försökte förstå

Men ack så fel...

Jag kom och blev festens mittcentrum
men inte på grund av mig själv

utan alla har väl någon gång hört detta:

\"alla känner apan, men apan känner ingen\"








- nu vet jag hur det känns, det var sista gången jag berättade något för dig...




Fri vers av Ms_Malin
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-20 16:54



Bookmark and Share


    *Zenobia*
och så talas det både nu och då om hur förlåtande man ska vara...inte minst här..

\"alla kan ju göra fel...\"

MEN det finns gränser för hur mycket som kan och ska förlåtas...vi är många som fått spela den otacksamma rollen som \"apan\"...
2007-12-14

    Brell
Tyvärr vet inte alla vad tillit och förtroende är. Hemsk upplevelse du skrivit om.
2007-11-20

  Michaela Dutius
trist med förtroenden som bryts- men du har skapat en vacker dikt av det
2007-11-20

  Freeman
*kramar om*

du förtjänar någon som vill dig väl, som kan hålla det lovade.
2007-11-20

    CaMillA
Du skriver verkligen från verkliga livet.. Jätte tänkvärt:)
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin