Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...så går det när folk missar att det finns telefon...


Panik

Kommer hem
Ser mig omkring

Det är tomt

Letar
Ropar

Men ingenstans är hon

Känner paniken komma,
ska jag ringa ?



Jag ringer...



Får till svar:

- Jag var och hämtade henne... tyckte hon var så ensam




Fri vers av Ms_Malin
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 16:39



Bookmark and Share


    CaMillA
Många som kännt den oron tror jag! Enkel och fin
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin