Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missuppfattning?

Jag får en grogg
blandad
av hemligt recpet
av bartendern
som står bakom disken på krogen

Det var gott
så det blir en till...

Känner mig lite iaktagen efter ett tag

Jovisst, han står där och tittar på mig
men men... jag är ju inte den enda tjejen här inne tänker jag...

Men nog skulle jag få veta lite senare

vad det var

han hade i huvudet....


Grogg nr.3 delar jag med en kompis,
å vi vill ha ett till sugrör till glaset

jag går fram till samma bartender en gång till,
ber om ett sugrör

Vad händer?

Mr.Bartender drar undan sitt förkläde

å säger att jag kan få hans sugrör...



.... som han har innanför sina byxor




Fri vers av Ms_Malin
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 15:01



Bookmark and Share


    *Zenobia*
bar- tänder med sn@bel i brallorna... Häpp!
2007-10-15

  Freeman
:-D
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin