Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Som en gammal låt
med ny melodi
en ny röst
som sjunger

Sjunger rakt in i
hjärtat
och mina ögon
tåras

Sakta rinner tåren
och öronen hör
det som inte tårarna
ser

Munnen skrattar
tårarna slutar rinna
hjärtat slår normalt
kroppen diggar musiken

Tankarna
fanns där för att påminna
en kort sekund
för att sedan försvinna igen...




Fri vers av Ms_Malin
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 15:16



Bookmark and Share


    Brell
Fint flyt, mjuk och lite sorgsen.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin