Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten och vek

Kämpar
med klor och naglar
för att hålla fast i verkligheten

- Vet du vad som är verklighet längre?

För att inte tappa taget
och famla runt i mörkret
ännu mera än vad som redan är

Fast i de gamla vanorna
måste måste måste måste
vara som vanligt
måste måste måste måste
vara som förut

- Nej, det måste du inte alls!

Cirkulerar
runt
fram
och
tillbaka

- Herregud, kan du hålla dig stilla någon gång?

Försöker att hålla sig stilla
klamrar sig fast
som i ett spindelnät
för att inte tappa taget om navelsträngen

- Stanna upp, tänk efter, se framåt.

Det är farligt
att någon ser en förändring
för då
vet ju ALLA på en gång
vad det är...






... slutet är det nog långt till, men inte kan man gå och tycka så synd om sig själv för att man har livet i behåll...




Fri vers av Ms_Malin
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-05-04 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin