Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista tåget



När sista tåget gått
kommer alltid ett nytt
om man står ut att vänta
i nattens kalla mörker.
Vinden viner över perrongen
och i vänthallen är du
ensam lämnad kvar.
Men när tiden rinner iväg
flyter nya chanser upp
och snart nog är du
på rätt spår igen
i det begynnande solljuset.




Fri vers av Anna H
Läst 313 gånger
Publicerad 2004-02-05 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H