Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är vacker

Ser ömheten hos dig, den kärlek du känner för ditt barn.

En ljus hårslinga har fallit ner över din kind,
barnet suger hungrigt på ditt bröst.

Jag vågar nästan inte andas, är rädd att den vackraste bilden ska försvinna.

Du ser upp mot mig och ler, du är mor nu.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-04 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP