Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför skall allt vara så svårt.


det är så svårt

Ja du vackra, oh du väna, väsensfyllda, sköna kvinna.
Ger mitt allt, oh mitt allt, ja mitt allt, till dig min Ulla.
Åh mitt hjärta, vill dig vinna, vilken smärta, allting brinna.
Låt oss bara, ja låt oss bara, låt oss bara, nu få oh………..

Det är så svårt att säga det man vill.
Jag lyckas aldrig komma till.
Det är så svårt att säga det man vill.
Har hållit på sedan i april.

Kära-goda, fina-sköna, lena-mjuka, söta-rara.
Ja min lilla, oh min lilla, ja min lilla, sockerpulla.
Kan vi inte, du och jag, mötas snart, träffas bara.
Bara njuta, låt oss njuta, ja bara njuta, och få ohhhhh………..

Du finns alltid, i mina drömmar, du min blomma, du min ros.
Jag vill gärna,, mycket gärna, ja mycket gärna, med dig gulla.
Känna huden, oh så mjuk, ja så len, som aprikos.
Sedan vill jag,, ja sedan vill jag, ja det vill jag, dig få ohhhh……

Jag nu satsar, allt på ett kort, jag nu vill, det går fort.
Du min kära, ja min kära, du min kära, lilla Ulla.
Nu jag säger, det jag tänkt på, så jag slipper, ha det ogjort.
Vill du Ulla, ja vill du Ulla, dricka mjölk, och äta bulla.





Fri vers av c.l.ornberg
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-05-05 00:38



Bookmark and Share


  utstött
Klarsynt och bra strukturerad
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg