Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet behöver kärlek

Ska du någon gång lyckas förstå
Att läppar behöver kyssar
Att kroppen behöver fjäderlätta beröringar
(sådana som man får gåshud av)
Och att ett liv behöer kärlek

Så älska mig min älskade
Mata mig med dina kyssar
och värm min kropp med dina händer




Fri vers av rabbitheart
Läst 2531 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2004-02-05 19:42



Bookmark and Share


  REYES
det är många saker man kan vara utan men kärlek är det svårast och vara utan...jag menar rrrrrrrrrrrriktigt kärlek....
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart