Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nallebjörn

Blir aldrig stor

Evigt kramig




Fri vers av Ms_Malin
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-05-05 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin