Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden sårar.

Låter en tår rinna,
Låter sorgen vinna..
Orden sårar..
Leder till tårar..
Dig vill jag ha..
Vill att det ska vara du och ja.
En vacker dröm..
Om kärleken så ömm.




Fri vers av Ällz
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-05 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz