Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns det en överskrift till detta?

Det finns

många ord

alla finns beskrivna redan

var ska jag hitta mina?

De som känns rätt just för mig?

De som är bara för mig

eller finns de inte?

En blandning av ditt och datt
för många kockar...
kan det bli för mycket?

I dag ska jag ut med vänner

lite deppig

samtidigt uppåt...

men det svider lite här o där

borde jag stanna hemma?

Vad har jag att förlora?




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-05-05 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen