Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män

Så här är det.....
det finns män
det finns gulliga såna
förstående
söta
underbara
helmysiga
fantastiska m.m.


varför dras bara äcklen till mig?????
Snälla kan nån förklara det???




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-05-05 20:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
apropå bilden där du sitter
är det ett spöke på bilden
eller är det din skyddsängel?
2007-05-26

  lodjuret/seglare VIP
kanske är vi alla bara människor
det är kanske de trasiga själarna
du dras till, de som inte vet hur att kramas...

texten får två hjortron
tre plättar
en klick vispad grädde
och en sked att äta med
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen