Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm


Till demonen som bor i min mor

Trodde att du äntligen
Skulle finnas
Att du skulle känna
Kunna visa igen
Älska oss lite

Det enda du kan är att stjäla
Kräva och åter kräva
såra alla i din omgivning
när ska det va nog


Orkar inte mera nu
tack gode gud
att jag slipper va du,

Detta ständiga jagande
alltid på springande fot
ständigt sökande
efter det perfekta ruset.

Du tror det finns
fast i en spruta
men där finns bara mörker
och demoner du kan höra tjuta

Det är en livstil du sa
din livstil trodde jag
att vi va
Men nu e det bra
jag e trött

Orkar inte känna mer.
Vill inte va din mamma
Du ska ju vara Min
Bara en falsk
Narkoman jag ser...





Fri vers av Evica
Läst 511 gånger
Publicerad 2005-03-06 23:11



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
håller med nedstående kommentar. Sorgligt men väldigt gripande.
2005-04-28

  madinsane
..i dina ord, väger ton. jag sörjer när jag läser. bra skrivet om en trasslig tillvaro. det är ingen livstil att knarka. det är en dödstil.
2005-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Evica
Evica