Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjungs till melodin pärleporten


Visskolevisan

Jag har undrat genom åren
letat både vitt och brett
men så kom äntligen året
jag fick allt som jag har bett.
Jag fick lära mig att sjunga
och att våga stå på scen
tolka visor så det gunga'
nu står jag på egna ben.

Ingrid har skött om oss alla
Med god hjälp av Marian
Visskolan ska man den kalla
fast den har ett annat namn
Jag fick lära mig att sjunga
och att våga stå på scen
tolka visor så det gunga'
nu står jag på egna ben.

Under över alla under
Ibland så kan ja hålla ton
Nu så väntar mig kontraktet
Ifrån Bert med en miljon
Jag fick lära mig att sjunga
och att våga stå på scen
tolka visor så det gunga'
nu står jag på egna ben.

Aldrig kommer jag att glömma
Det jag  lärde mig hos dig
Visskolan finns i mitt hjärta
Finns i minnet kvar hos mig
Jag fick lära mig att sjunga
och att våga stå på scen
tolka visor så det gunga'
nu står jag på egna ben.




Fri vers av Roger VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-06 22:19



Bookmark and Share


  ordterroristen
funderar på om rad 3 inte borde vara: men så äntligen kom året istället för men så kom äntligen året för det skulle funka bättre för mig i alla fall..

annars skön visa kära du,
riktigt charmigt!
2007-05-19

  Patrik M/nsson
kan bara instämma i vad du skriver.
2007-05-07

    Erika H
Ja det gör du sannerligen... står på egna ben!

Härlig text, bara att sjunga med i...
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP