Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 Maj

Idag är det en speciell dag...


Idag sker uppdateringen av mitt \"Sista brev\"

6 Maj varje år...

Ändringen som gjorts är att en låt tillkommit... Sarah McLachlan - Angel


Vi får hoppas att man överlever ett år till så man får uppdatera nästa år också...


Deprimerande?

Ja mycket... Men det känns i alla fall som en viktig sak att göra...






Övriga genrer av She
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-05-06 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She