Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbannat


- \"Nej, jag har allt. Men Nicole kommer bli sur.\"



Sur? Jag blir förfan förbannad.
Hela den här dagen har jag spenderat för din skull.

Eller åtminstånde en timme av den. Mer.
Pamina också, hon såg.

Och Lella, ett tag.



\"JAG ÄR JUNGFRU, JAG ÄR UTSÉENDEFIXERAD, VAR DET NÅGOT NYTT?! gubbjävel.\"

Nej, allt är borta. Bara för den där jävla horans skull.

Vi har fan inte ens samma farsa.



HORAHORAHORA

jag tänker inte gå till plugget imorrn.
Bara för din skull, är du nöjd nu då, gulleplutt?


älsklingssyrran? vi som gått igenom allt?


jag gick igenom det -trots- dig.


aggro wallah brushaan




Övriga genrer av Colle
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-06 22:57



Bookmark and Share


  Evelina-B
AGGRISSSSION!! andonda. släpp uuut det min vän släääpp uuuut det
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle